The Sound of War and Peace: WOODSTOCK!

In de muzikale lezing 'Muziek en oorlog & vrede: Woodstock!' ('THE SOUND OF WAR AND PEACE: WOODSTOCK!') neemt musicoloog, gitaarvirtuoos en organisatiekundige Rik Spann ons mee op een bewogen reis langs verschillende perspectieven op het thema Oorlog en Vrede. Hij doet dit via een muzikale en reflectieve blik op het Woodstock-festival (1969) en de rol die het festival speelde in de politieke en sociale context van de Vietnam-oorlog. Hierbij maakt hij gebruik van fascinerende filmfragmenten en vertelt hij live gespeelde muzikale verhalen rondom deelnemers aan het festival, zoals Jimi Hendrix, Country Joe and the Fish, Carlos Santana, Ten Years After, Richie Havens, Crosby, Stills, Nash & Young, Tim Hardin, Creedence Clearwater Revival, The Who en anderen.

Drs. Rik Spann (mede-oprichter van DeGoudseSchool, oprichter van de New Groove Academy) verbindt ideeën uit muziek, kunst, wetenschap en spiritualiteit met elkaar, met als doel om mensen, teams en organisaties terzijde te staan bij (complexe) veranderprocessen. Hij werkte als creatief trainer op Nyenrode Business Universiteit, inspireerde talloze organisaties (bedrijfsleven, ministeries, onderwijs, zorg) en heeft zeer ruime ervaring in het internationale lezingen - en workshopcircuit (meer dan 1500 sessies in meer dan 10 landen).

Datum: 28 september 2017

Aanvang: 20.00u - inloop vanaf 19.30 uur

Lokatie: Verzetsmuseum Gouda| Turfmarkt 30 in Gouda

Entree: € 2,50

Let op: reserveren is verplicht.  Via e-mail: info@verzetsmuseum-zh.nl of tijdens kantooruren via telefoonnummer 0182-520385.