Invulvakken met * zijn verplicht
Evenement:

 ERVARINGSTOCHT IN DUURZAAMHEID
TUSSEN UTOPIA EN VANZELFSPREKENDHEID

TIJD VOOREEN NIEUW REALISME IN DE BESTUURSKAMER; LEIDERS IN HUN KRACHT BRENGEN

De geologie van Zuid-Limburg biedt een ander perspectief op het fenomeen tijd en daarmee een andere kijk op het begrip duurzaamheid.

Stichting DeGoudseSchool organiseert voor u een inspirerende dag vanuit een mooie locatie, Kasteel Rijckholt in Gronsveld met zowel een informatief gedeelte als een excursie rondom deze materie. Een combinatie van praten, visualiseren, bewustmaken, leren van elkaars ervaringen en belevingswaarde. U verwerft een eerste inzicht, doorzicht en overzicht rond een geheel nieuw perspectief en aanpak op het thema duurzaamheid. Wat is het, kan ik er iets mee, moet ik er iets mee en wat is dan de eerste stap in mijn organisatie?

Uw aanmelding is definitief wanneer het verschuldigde bedrag € 895,00 (exclusief 21% BTW) = € 1.082,95 is overgemaakt op rekeningnummer NL95 RABO 0300 6204 54 t.n.v. Stichting DeGoudseSchool o.v.v. Evenement Ervaringstocht

U ontvangt van ons een factuur met een betalingsbewijs. 

Uiterlijk twee weken voor de bijeenkomst ontvangt u van ons een definitieve bevestiging met onder andere het programma en de gegevens van de locatie. 

Voorwaarden:

•    Na betaling is uw inschrijving definitief.

•    Annulering is niet mogelijk. U kunt zich te allen tijde laten vervangen. 

•    Wij behouden ons het recht voor de bijeenkomst te annuleren bij onvoldoende deelname. Vanzelfsprekend vindt in dat geval per omgaande restitutie plaats van de de betaalde kosten. 

Ik ga akkoord met bovenstaande voorwaarden *
Persoonsgegevens
Datum van mijn voorkeur *
Factuuradres